Patrocinadors

PATROCINADORS OFICIALS 2019

Enderrock: 

La publicació musical de referència als Països Catalans és patrocinadora del Portbou Hot Jazz Festival des de la primera edició. Enderrock té més de 25 anys d’història i organitza els Premis Enderrock que es lliuren anualment a Girona. És un privilegi per al nostre festival comptar amb el seu suport.

Cervesa La Brava:

La Brava és la cervesa de la Costa Brava per excel·lència i un projecte que comparteix els mateixos valors que el nostre festival: territori i qualitat. Aquest 2019 se sumen al Portbou Hot Jazz Festival com a cervesa oficial de l’esdeveniment. La Brava és una cervesa pilsen saborosa, amb cos i un color daurat intens i la gaudireu d’allò més el proper 3 d’agost a tocar de la Mediterrània!

Gin Nut:

NUT és el resultat de quatre destil·lacions d’alcohol de primera qualitat en alambins tradicionals, en presència de botànics naturals macerats, per tal d’aconseguir la seva genuïna aroma i el característic sabor de la ginebra NUT: distintivament delicat, suau i aromàtic. El plar d’un gin premium per gaudir del Portbou Hot Jazz Festival!

Islandia360: 

L’agència de viatges catalano-islandesa Islàndia360 també és patrocinadora del festival des del primer any. Fa més de 10 anys que porta clients catalans a Islàndia i si mai visiteu l’illa de l’Atlàntic Nord, no dubteu a dir que veniu de part del Portbou Hot Jazz Festival!

Bar Bodega Quimet: 

El Bar Bodega Quimet és un clàssic de la Vila de Gràcia de Barcelona i és reconeguda com una de les millors bodegues de la capital catalana. Entusiasmats per col·laborar amb projectes culturals de qualitat, ens han donat suport des del primer dia i a l’edició del 2019 ens preparan un vermut de bandera, o més ben dit, de banderilla!

 

Coca-Cola:

Calen poques paraules per parlar de la Coca-Cola. Un clàssic dels refrescos i una marca internacional que ha volgut apostar pel Portbou Hot Jazz Festival. Aquest 3 d’agost gaudirem del jazz, el mar i el bon temps amb una Coca-Cola ben freda!

Escola SwingCats: 

Escola de ball de referència a la Vila de Gràcia de Barcelona on pots aprendre a ballar lindy hop, swing solo, balboa, blues, jazz steps o claqué. Al Portbou Hot Jazz Festival animaran a tothom a aprendre alguns dels moviments bàsics del swing per poder ballar al ritme dels concerts d’aquesta edició. No us ho perdeu!